Site-ul societatii Econ IT&T

Despre noi

         Econ IT&T - Your highTech partner

Cine suntem

Big Image

Econ IT&T

Econ IT&T este o companie cu experienta in programarea si analiza sistemelor informatice, in dezvoltarea de solutii software si consultanta e-business. Intelegem cat este de important sa oferim clientilor nostri solutii complete, usor si rapid de implementat si de aceea cercetam, cream si dezvoltam aplicatii personalizate, performante si eficiente, adaptate cerintelor fiecarui client. Cautam in permanenta sa imbunatatim calitatea serviciilor si produselor pe care le oferim si sa fim cat mai flexibili in colaborarea cu clientii nostri. Performanta afacerii dumneavoastra este strans legata de eficienta solutiilor IT pe care le folositi si de aceea aplicatiile Econ IT&T sunt pliate pe necesitatile si cerintele pe care le aveti. Suntem preocupati sa oferim solutii software eficiente si economice, care sa vina in sprijinul managementului informatiilor si automatizarii proceselor de business din cadrul organizatiilor. Stim ca multumirea clientilor si partenerilor nostri este garantia succesului activitatii pe care o desfasuram si de aceea tratam cu maximum de seriozitate si profesionalism fiecare solicitare venita din partea dumneavoastra si ne respectam fiecare promisiune.

Econ IT&T - Your highTech partner

Ce ne propunem

Big Image

  EconInfo isi propune sa devina un jucator important in acest domeniu (IT&T&C).

Vom atinge orice obiectiv pe care ni-l fixam, oricat de complex sau chiar imposibil ar parea. Incercam intodeauna sa depasim asteptarile clientilor si partenerilor nostri prin calitatea si performanta aplicatiilor realizate de catre noi, motiv pentru care angajatii nostrii cauta sa isi perfectioneze in mod constant abilitatile si sunt la zi cu noutatile din domeniul IT&T&C.

Econ IT&T este deschisa pentru colaborarea cu societati IT ca doresc dezvoltarea de module pentru tipuri de aplicatii din domeniul economiei, afacerilor, turism, contabilitate, agricultura, criptare de date, transfer de informatie.

Care este contributia noastra

Big Image

Eforturile companiei de a investi consecvent in cercetare dezvoltare, in inovatie si de a promova excelenta. Econ IT&T isi aduce contributia la dezvoltarea industriei romanesti de software si la promovarea imaginii Romaniei in lume, adaugand o dimensiune noua brandului sectorului IT&T&C din tara noastra. Cercetarea noastra si implementarea solutiilor informatice scot in evidenta creativitatea programatorilor romani.

MANAGEMETUL INFORMATIEI - OPERATII DE AFACERI - COMERT

IQ-ul unei firme este determinat de gradul in care infrastructura de IT este conectata la informatii, le raspandeste si le organizeaza. Aplicatiile si informatiile izolate, oricat de impresionante ar fi , pot da nastere unor "savanti idioti", dar nu pot genera un comportament organizational functional la maximum de eficienta.
Steve H. Haeckel & Richard Nolan - Managing by wire: Using IT to Transform Business

Tehnologia actioneaza ca un catalizator: ea modifica economia, afacerile si consumatorii. Deja nu mai este vorba de comert Electronic, de E-mail, de afaceri Electronice sau fisiere Electronice: este vorba de acel E din oportunitatea Economica.
William Daley

Contact: econit@econit.ro

Phone: +40 726 897 110

Fax: +40 21 683 55 22

Informatii

Image "econ IT&T Junior"
Daca ai un copil cu varsta intre 5 si 14 ani, il poti inscrie pe site-ul nostru pentru a primi documentatie sau a fi testat online. Econ IT&T ajuta copii cu calitati, sprijinind formarea lor in mediul tehnologiei informatiei. La sfarsitul anului primii 3 copii vor primi cadouri ce constau in CD/DVD-uri educative, tricouri, gadgeturi, software.
[Are talentat, il inscriu]

Image "Sprijina"
Doneaza vechiul tau calculator unui copil. Ajuta performanta si incurajeaza.
[ Donez ]

Blogg

ImageCiteste aici
Cand nu face software, afla cu ce ne-am ocupat.(Blogg)