Site-ul societatii Econ IT&T

Software

         Econ IT&T - Your highTech partner

Libros

Big Image

Libros

Aplicatie software ce se adreseaza oricarui tip de biblioteca, din cadrul institutiilor de invatamant, institutii publice sau privata. Libros raspunde tuturor cerintelor privind administrarea si imprumutul de carte. Libros are o intefata intuitiva si usor de utilizat. Utilizarea si configurarea aplicatiei nu necesita administrarea de catre un personal specializat.

Incercati aplicatia gratuit. Contul de acces: Utilizator (admin) Parola(admin).

econINFO

Big Image

  EconInfo este o aplicatie gratuita. Aplicatia ofera informatii despre: cursul valutar, codurile postale din Romania, zodiacul zilnic, zodiacul saptamanal, compatibilitatea intre zodii. EconInfo are un player radio propriu ce va ofera cateva posturi radio online. EconInfo va delecteaza cu cateva iluzii optice, cate una pentru fiecare zi a anului. Incercati e gratuit.

Contact: econit@econit.ro

Arhivar 1.0

Big Image Arhivar 1.0 - este un sistem informatic integrat hardware şi software pentru back-up, arhivare şi criptare a datelor.

Contact: econit@econit.ro

Phone: +40 726 897 110

Indicatori de rentabilitate - Indicator eXpert 1.0

Big ImageIndicator eXpert 1.0
Produs software pentru calculul indicatorilor de rentabilitate a firmei pe baza datelor din Bilantul Contabil si realizarea de rapoarte cu descriere, concluzii si solutii de rezolvare.

Contact: econit@econit.ro

Phone: +40 726 897 110

Agronom Manager 2.1

Big ImageAgronom Manager 2.1
Managementul contractelor de arendare. Evidenta contracte, evidenta plati, rapoarte personalizate, fise de executie, anexe.

Contact: econit@econit.ro

Phone: +40 726 897 110

Informatii

Image "econ IT&T Junior"
Daca ai un copil cu varsta intre 5 si 14 ani, il poti inscrie pe site-ul nostru pentru a primi documentatie sau a fi testat online. Econ IT&T ajuta copii cu calitati, sprijinind formarea lor in mediul tehnologiei informatiei. La sfarsitul anului primii 3 copii vor primi cadouri ce constau in CD/DVD-uri educative, tricouri, gadgeturi, software.
[Are talentat, il inscriu]

Image "Sprijina"
Doneaza vechiul tau calculator unui copil. Ajuta performanta si incurajeaza.
[ Donez ]

Blogg

ImageCiteste aici
Cand nu face software, afla cu ce ne-am ocupat.(Blogg)